Als persoon ben ik begaan met het welzijn van mensen. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. In mijn ogen begeven we ons in een grote speeltuin waarin het letterlijk vallen en opstaan is. We worden geconfronteerd met leuke en minder leuke uitdagingen. Hoe mooi kan het zijn als je deze uitdagingen kunt aangaan vanuit vitaliteit en niet wordt belemmerd door fysieke en/of mentale klachten. Ik gun iedereen om dat uit het leven wat er in zit. Niet wordt belemmerd door je eigen ik, je privé, werk of de omgeving. Soms lukt dit niet alleen, dan kan ik je helpen en ondersteunen. Een goed gesprek leidt tot nieuwe inzichten, een advies op maat kan je helpen om tot actie over te gaan of persoonlijke begeleiding voor dat extra duwtje in de rug fysiek en/of mentaal.

Als vitaloog i.o. ben ik gespecialiseerd in het adviseren en coachen op vitaal gebied. Vitaal houdt in dat je lekker in je vel zit zowel fysiek als mentaal. Dit kan door gezond eten, voldoende bewegen, minimaliseren van stress en goed slapen.

Gezinnen

Wanneer je het gevoel hebt dat er meer uit het gezin te halen valt dan nu het geval is. Je afvraagt of dat wat jullie als gezin eten echt wel gezond is? Dat je de kinderen graag meer in beweging wilt krijgen? Je als gezin beter voor elkaar wilt zorgen in alle opzichten.

Individueel

Persoonlijke begeleiding in jouw nieuwe leefstijl, gewoonweg omdat het alleen even niet meer lukt om je doel te bereiken.

Bedrijven

Onze medewerkers werken op dit moment gemiddeld tot hun 67ste. Een leeftijd die we bij voorkeur vitaal willen bereiken. Meer vitaal betekent gelukkiger, fitter en meer in balans. Dit betekent niet alleen op het gebied van bewegen en voeding maar heeft ook te maken met zingeving en je sociale werkomgeving.

Vrijblijvend gesprek!
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin